Type what you are searching for:

YOUR CART

No products in the cart.

Over Hylke & Stephanie

Wij zijn Stephanie en Hylke, aangenaam! We hebben elkaar leren kennen tijdens ons werk bij de Lachende Koe in Drachten. Toe aan een nieuwe uitdaging zijn we beide op zoek gegaan naar iets anders. Hylke ging werken bij Steakhouse André Dokter in Briltil. Stephanie had ondertussen werk gevonden als mede opstarter en gezicht van Bistro Nijeholt te Beetsterzwaag (Landgoed Lauswolt). 

Er kwam een mooie kans op Hylke’s pad toen Restaurant De Molenaar in Onderdendam werd geopend door een oud-klasgenoot. Hier heeft Hylke zich met name op creatief vlak erg kunnen ontwikkelen, vooral door veel te spelen met smaken.

Na anderhalf jaar bij Bistro Nijeholt voegde Stephanie zich ook bij team De Molenaar, omdat ze het samenwerken misten. Verder kon Stephanie hier veel leren over wijn en wijn-spijs combinaties.

In deze periode kwam steeds vaker onze gezamenlijke droom ter sprake: het openen van een eigen zaak. We hebben in veel verschillende soorten restaurants gewerkt en overal veel kunnen leren. Ondertussen hadden we al goed uitgedacht hoe we ons eigen restaurant wilden vormgeven. In april 2019 leek het allemaal samen te komen: tegelijk met de geboorte van ons zoontje kwam er een pand beschikbaar aan het Moleneind in ons geliefde Drachten. Tijd om onze roots te leggen: dit is ons thús!
Op dit moment genieten wij van onze gasten na de COVID-19 lockdowns en de geboorte van onze tweede zoontje.

Vacature!!

Wij zoeken toppers voor team Thús!
Wil jij gasten tot in de puntjes verzorgen, ècht een mooie avond bezorgen en zelf lekker werken in een gezellig team?

Gastheer /vrouw – Maître

Bij Thús leggen we onze gasten in de watten van a tot z. Iedereen is welkom en moet zich thuis kunnen voelen in onze zaak. Nu corona steeds om het hoekje komt kijken, zijn we eigenlijk nog steeds een vrij nieuw, opstartend bedrijf. We zoeken ervaren werknemers met affiniteit voor mooie gerechten en goede wijnen die samen met ons Thús verder op en uit willen bouwen. Ben jij die enthousiaste teamplayer die als assistent maître aan de slag wil? Dan zoeken wij jou!  

Wat verwachten we van je?

Energie en passie om onze gasten te verwennen

Je hebt vakkennis

Je hebt relevante ervaring in een restaurant.

Representatief

Harde werker

Flexibele teamplayer

Leidinggevende kwaliteiten


Wat bieden wij?

Passend salaris naar ervaring en diploma’s.

Werken in een gastvrij restaurant, waarbij onze kwaliteit hoog staat.

Ruimte voor initiatieven en creativiteit

Veel verantwoordelijkheid

Cursussen en workshops.

Uren in overleg, vierdaagse werkweek mogelijk

Contract direct bij de opdrachtgever.

Gezellige werksfeer

Personeelsuitjes


Match?

Stuur jou motivatie en CV naar info@thusdrachten.nl

Ben jij de gastheer/vrouw die wij zoeken? Wacht dan niet langer en stuur ons een mail (info@thusdrachten.nl), bel ons (0512-354031) of kom bij ons langs!

X