Type what you are searching for:

YOUR CART

No products in the cart.

Over Hylke & Stephanie

Wij zijn Stephanie en Hylke, aangenaam! We hebben elkaar leren kennen tijdens ons werk bij de Lachende Koe in Drachten. Toe aan een nieuwe uitdaging zijn we beide op zoek gegaan naar iets anders. Hylke ging werken bij Steakhouse André Dokter in Briltil. Stephanie had ondertussen werk gevonden als mede opstarter en gezicht van Bistro Nijeholt te Beetsterzwaag (Landgoed Lauswolt). 

Er kwam een mooie kans op Hylke’s pad toen Restaurant De Molenaar in Onderdendam werd geopend door een oud-klasgenoot. Hier heeft Hylke zich met name op creatief vlak erg kunnen ontwikkelen, vooral door veel te spelen met smaken.

Na anderhalf jaar bij Bistro Nijeholt voegde Stephanie zich ook bij team De Molenaar, omdat ze het samenwerken misten. Verder kon Stephanie hier veel leren over wijn en wijn-spijs combinaties.

In deze periode kwam steeds vaker onze gezamenlijke droom ter sprake: het openen van een eigen zaak. We hebben in veel verschillende soorten restaurants gewerkt en overal veel kunnen leren. Ondertussen hadden we al goed uitgedacht hoe we ons eigen restaurant wilden vormgeven. In april 2019 leek het allemaal samen te komen: tegelijk met de geboorte van ons zoontje kwam er een pand beschikbaar aan de Noordkade in ons geliefde Drachten. Tijd om onze roots te leggen: dit is ons thús!

Vacature

Gastheer/Gastvrouw 32 uur.

Ben jij die leergierige, enthousiaste collega die gek is op wijn en spijs? Vind jij het leuk om samen met je collega’s intiem Diner te draaien, maar draai je je hand ook niet om voor een paar uur knallen met de lunch of op het terras? Dan zoeken wij jou!Reageer met je cv en motivatie via info@thusdrachten.nl

Ons Team

X